Понеделник - Петък8:00 - 18:00
Офисгр.Пловдив. ТЦ Европа, ул."Княз Борис I-ви Покръстител", 11a
Намерете ни и в:

5 Работещи идеи за онлайн магазин през 2020

Имате предприемачески дух? Решили сте да пробвате нещо ново и различно? Идеята за онлайн бизнес през 21 век придобива огромен смисъл. Най-важното за стартирането на всеки бизнес е конкретната идея и превръщането и в основна цел.

Ако сте от хората, които смятат да се заемат с онлайн магазин, но имате нужда от идеи и информация, тази статия е за вас.

В днешно време информацията е навсякъде около нас, вече има огромен брой книги, ръководства, в които е описано как да стартираме бизнес в интернет. Истината е, че формула, която да ни гарантира успех няма, но наличието на една страхотна идея ще увеличи няколкократно шансовете ни за успех.

Преди да ви представим идеите за онлайн магазин, трябва да сте наясно и с някои трудности, които можете да срещнете по пътя си.

  • Първото нещо, с което ще трябва да се заемете е изработката на онлайн магазин. За да предлагате вашите стоки успешно, ще ви е необходима онлайн платформа, която да е видима за останалата аудитория.
  • Препоръчително е да наблегнете на хубав и семпъл дизайн, който да придава вашия почерк. В интернет пространството има богато изобилие от теми, които да разгледате.
  • От съществена важност е избора на продукта, който смятате да предлагате. Това е най-важната част, с която ще се заемете:

– Избор на продукт/артикули.Тази част е може би най-трудоемка и важна за създаването на цялостния процес на онлайн бизнес.

– Не бива да забравяме и за дигиталния маркетинг, и за това как ще предлагаме продуктите си, така че да достигнат до максимален брой хора. Заложете на SEO оптимзиация, имейл маркетинг, маркетинг в социалните мрежи ,Facebook страница, реклами в Google и др.

– След като сте се спрeли на ниша и конкретен продукт е добре да изследвате конкуренцията и да проучите пазара, преди да стартирате с бизнеса.

Идея за онлайн магазин N 1

Онлайн магазин за дамска козметика

Една жена винаги се старае външният и вид да бъде безупречен. В тази връзка търсенето на дамска козметика винаги ще бъде част от ежедневието на дамите. За това разработката на онлайн магазин за дамска козметика би могла да бъде идея с огромен потенциал. Но нека да не се ограничавaме само към женската част от обществото. Повечето мъже, които искат да направят някакъв подарък, често се губят из щандовете без никаква идея какво могат да закупят. Можете  да разработите подаръчни комплекти, които биха могли да улеснят мъжката аудитория, за да зарадват нежния пол без да се лутат в козметичните магазини.

През последните години се забелязва растеж в търсенето на козметични продукти, като се очаква пазара да продължава да се разширява. Наблегленете на продукти за грижа за кожата, косата и тялото. Също така може да предлагате и декоративна козметика. Най-важното е да предлагате качествени продукти, които да спечелят доверието на вашите бъдещи клиенти.

Идея за онлайн магазин N 2

Магазин за дрехи

Друга идея, с която можете да стартирате онлайн бизнес е продажбата на дрехи. Като можете да си направите кратък експеримент с различни асортименти, тъй като конкуренцията тук е голяма. Вие ще трябва да се отличите сред другите по някакъв начин. Асортиментът от дрехи е доста богат- можете да заложите на дамско, мъжко, детско облекло. Също така дрехите могат да се разграничат на спортни, елегантни, спортно-елегантни, ежедневни. А от скоро нашумяха и дрехите за домашни любимци.

Имате богат избор от варианти. Можете да започнете с нещо по-малко и постепенно да увеличавате броя на артикулите, докато не се наложите на пазара. Важно е да помислите от къде ще се снабдявате със стоката и къде ще я съхранявате.

Идея за онлайн магазин N 3

Онлайн магазин за домашните любимци

Домашните любимци в днешно време са част от семейството ,те притежават огромна роля в живота ни. Все повече хора в къщите си имат домашни любимци, а хората са все по-склонни да отделят голяма част от месечния са бюджет за тях. При този вид бизнес конкуренцията е сравнително по-малка, което ще ви създаде възможност за бързо навлизане на пазара. Можете да предлагате голям асортимент от стоки, например дрехи, играчки, различни видове храна, аксесоари и др.

Идея за онлайн магазин N 4

Онлайн магазин за щамповане на дрехи

Щампованите дрехи винаги ще бъдат един страхотен подарък, тъй като определената щампа често носи някаква символика. Развиването на тази идея би могло да се превърне в успешен бизнес. Поради спецификата на стоките е важно да разполагате с широк спектър от модели и размери. Можете да се концентрирате в безброй посоки. Празници и поводи винаги ще има, също така можете да заложите и на теми свързани с музика, кино, спорт, животни и др.

Съветваме ви да започнете със създаването на Facebook или Instragram страница, която да има за цел да ви популяризира, да се отвърдите на пазара и да проучите аудиторията. Заложете на рекламата , защото тя е основен компонент за развитието на този вид бизнес.

Идея за онлайн магазин N 5

Онлайн магазин за обувки

Идеята за онлайн магазин за обувки също е широко разпространена, както при варианта с онлайн магазин за дрехи. Факт е обаче, че броят на такъв вид бизнеси е сравнително по-малък, което дава възможност за развитие и потенциал в разрастването му. Тук също имате опцията да се насочите към конкретна група или да предлагате от всеки вид. Обувките също могат да се разграничат на дамски, мъжки, детски, спортни, официални, по сезони. Изборът е изцяло ваш- бихте могли да направите проучване сред познати, приятели или пък анкета в интернет какво се търси към момента най-често на пазара. Заложете на качествени стоки и се постарайте да достигнете до максимален брой потребители.

 

 

Е. Паралеева

ОФИСАдрес
гр.Пловдив. ТЦ Европа, ул.``Княз Борис I-ви Покръстител``, 11a
МОЖЕ ДА НИ ПОТЪРСИТЕРаботно време
Понеделник - Петък 8:00 - 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
ОНЛАЙНSkype
ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИИнформация
Счетоводни услуги
Регистрации
Регистрация на ЕООД или ООД
Регистрация на ЕТ
Регистрация по избор по ЗДДС
НАМЕРЕТЕ НИ И ВСоциалните мрежи
Може да ни пишете с вашите въпроси и ще ви отговорим, когато имаме възможност
AVANTAGEHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
OUR LOCATIONSWhere to find us?
https://skp.bg/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.

СК Паралееви 2020. Всички права запазени

СК Паралееви 2020. Всички права запазени