Понеделник - Петък8:00 - 18:00
Офисгр.Пловдив. ТЦ Европа, ул."Княз Борис I-ви Покръстител", 11a
Намерете ни и в:

Агенцията по заетостта представи възможностите за трудова заетост на хората с увреждания на информационна кампания, организирана в Пловдив

Представители на пловдивската регионална служба по заетостта и бюрото по труда – Пловдив, се включиха в информационна кампания на Национална асоциация на сляпо-глухите в България (НАСГБ) на тема: „ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ДИСКРИМИНАЦИОННИ НАГЛАСИ ПРИ НАЕМАНЕТО НА СЛЯПО-ГЛУХИ”, организирана от НАСГБ, гр. Пловдив.

Експертите презентираха услугите на Агенцията по заетостта, както и възможностите, които предоставят новите и подобрени услуги на институцията. По-обстойно бяха обсъдени мерките и възможностите за трудова заетост на хората с увреждания, както и местни и национални програми. Участници в кампанията споделиха своя опит, в който са получили подкрепа при намиране на работа за хора с увреждания.

Кампанията бе посветена на обединяването на усилията за разширяването на знанията и уменията на структурите на гражданското общество за реализирането на местните и национални политики в областта на подкрепата за хората с увреждания и техните семейства, както и постигането на ефективно партньорство и диалог с администрацията, социалните партньори и обществото.

В събитието се включиха и представители на Агенцията за социално подпомагане. Форумът се проведе по проект „Подобряване на условията за активно социално включване на членовете на НАСГБ чрез подкрепа за съществуващите и развитие на нови услуги за хората с увреждания в рамките на организацията”, финансиран по ОП РЧР, процедура „Равни шансове”.

Е. Паралеева

ОФИСАдрес
гр.Пловдив. ТЦ Европа, ул.``Княз Борис I-ви Покръстител``, 11a
МОЖЕ ДА НИ ПОТЪРСИТЕРаботно време
Понеделник - Петък 8:00 - 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
ОНЛАЙНSkype
ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИИнформация
Счетоводни услуги
Регистрации
Регистрация на ЕООД или ООД
Регистрация на ЕТ
Регистрация по избор по ЗДДС
НАМЕРЕТЕ НИ И ВСоциалните мрежи
Може да ни пишете с вашите въпроси и ще ви отговорим, когато имаме възможност
AVANTAGEHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
OUR LOCATIONSWhere to find us?
https://skp.bg/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.

СК Паралееви 2020. Всички права запазени

СК Паралееви 2020. Всички права запазени