Понеделник - Петък8:00 - 18:00
Офисгр.Пловдив. ТЦ Европа, ул."Княз Борис I-ви Покръстител", 11a
Намерете ни и в:

Агенцията по заетостта представи възможностите за включване в родния пазар на труда на кариерния форум в Хага

На кариерния форум в Хага, организиран на 5 октомври 2019 г. от Министерството на труда и социалната политика в сътрудничество с Посолството на Република България в Хага, сдружение „Български кариерен форум“ и Агенцията по заетостта, се включиха български студенти, учещи в над 10 образователни направления. Млади хора от Амстердам, Бреда, Ротердам, Грьонинген и още много други холандски градове, се включиха в събитието, за да се запознаят с актуалното състояние на пазара на труда в България.

Младежите получиха информация за важни аспекти от трудовото и социалното законодателство в страната ни. Те проявиха особен интерес към реалните възможности за професионална реализация в родината, презентирани от заместник-министъра на труда и социалната политика Зорница Русинова.

Конкретните мерки за съчетаване на личния и професионалния живот, програмите за подкрепа на младежката заетост, в това число възможностите за стажуване и повишаване на професионалната квалификация, представи заместник изпълнителният директор на Агенцията по заетостта Милена Георгиева.
Презентациите предизвикаха голям интерес и бяха основа за непосредствени дискусии след официалното откриване.

Нашите млади съграждани, включили се в кариерния форум, осъществиха директен контакт с повече от 20 фирми-изложители, работещи на българския пазар, и се запознаха с техните условия за работа.

Те посетиха щанда на Агенцията по заетостта, за да се информират по-специално за услугите, насочени към младежите, както и за над 100 привлекателни оферти на работодатели от цялата страна. Голям интерес предизвикаха предложенията за работа в областта на икономиката и финансите. Свободните работни места, свързани с консултантските решения за управление на бизнеса, аутсорсинга, дигиталния маркетинг и човешките ресурси на български компании и компании, базирани в България, бяха активно обсъждани с участниците в кариерното събитие. Технологичните оферти също намериха своите почитатели.

Възможностите за заемане на свободните позиции по обявените оферти бяха дълго коментирани и обсъждани съвместно с представителите на Агенцията по заетостта. Част от младите хора споделиха с организаторите своите нагласи за завръщане в родината.

Е. Паралеева

ОФИСАдрес
гр.Пловдив. ТЦ Европа, ул.``Княз Борис I-ви Покръстител``, 11a
МОЖЕ ДА НИ ПОТЪРСИТЕРаботно време
Понеделник - Петък 8:00 - 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
ОНЛАЙНSkype
ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИИнформация
Счетоводни услуги
Регистрации
Регистрация на ЕООД или ООД
Регистрация на ЕТ
Регистрация по избор по ЗДДС
НАМЕРЕТЕ НИ И ВСоциалните мрежи
Може да ни пишете с вашите въпроси и ще ви отговорим, когато имаме възможност
AVANTAGEHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
OUR LOCATIONSWhere to find us?
https://skp.bg/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.

СК Паралееви 2020. Всички права запазени

СК Паралееви 2020. Всички права запазени