Понеделник - Петък8:00 - 18:00
Офисгр.Пловдив. ТЦ Европа, ул."Княз Борис I-ви Покръстител", 11a
Намерете ни и в:

И през септември бюрата по труда проведоха информационни срещи с търсещи работа младежи

И през септември бюрата по труда проведоха информационни срещи с младежи до 29-годишна възраст, за да ги запознаят с подходящите за тях услуги на Агенцията по заетостта. На общо 63 събития в страната младите хора научиха какви са предимствата на регистрацията в бюрото по труда и как да се възползват по най-добър начин от предлаганите там възможности за работа и обучение.

Ето и някои от темите, към които младите хора проявиха интерес на септемврийските срещи:

  • ПРАКТИЧЕСКИ ОРИЕНТИРАНИ УСЛУГИ – Екипите на Агенцията по заетостта насочиха младите участници най-вече към практически ориентираната услуга „Ателие за търсене на работа” – за да усвоят актуални полезни умения – за кандидатстване за работа, изготвяне на CV и мотивационно писмо, успешно представяне на интервю и др.
  • НОВИТЕ И ПОДОБРЕНИ УСЛУГИ – Организаторите обърнаха внимание на предимствата на новите и подобрени услуги, които младежите също могат да получат в бюрата по труда като „Консултация и менторство след започване на работа”; „Семеен трудов консултант”; „Информиране, консултиране, мотивиране”; „Стажуване, чиракуване, обучение по време на работа, практика по време на учене”.
  • ПСИХОЛОГИЧЕСКО ПОДПОМАГАНЕ – За да бъдат максимално полезни за младите, търсещи работа, в срещите се включиха и психолози, и кейс-мениджъри. Тяхната цел бе да разяснят по-подробно възможностите за подкрепа в зависимост от индивидуалния профил – като групова или индивидуална работа за повишаване на самооценката, за формиране на социални умения и емоционална интелигентност, както и психологическо подпомагане. Начините за търсене на свободни позиции за работа и стажуване, както и условията за придобиване на допълнителна професионална квалификация, също бяха сред темите, обект на активни дискусии.

Информационните дни бяха посетени от повече от 350 младежи, като всеки от тях бе информиран за възможността да попълни онлайн анкетна карта за обратна връзка относно удовлетвореността от предлаганите услуги.

Е. Паралеева

ОФИСАдрес
гр.Пловдив. ТЦ Европа, ул.``Княз Борис I-ви Покръстител``, 11a
МОЖЕ ДА НИ ПОТЪРСИТЕРаботно време
Понеделник - Петък 8:00 - 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
ОНЛАЙНSkype
ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИИнформация
Счетоводни услуги
Регистрации
Регистрация на ЕООД или ООД
Регистрация на ЕТ
Регистрация по избор по ЗДДС
НАМЕРЕТЕ НИ И ВСоциалните мрежи
Може да ни пишете с вашите въпроси и ще ви отговорим, когато имаме възможност
AVANTAGEHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
OUR LOCATIONSWhere to find us?
https://skp.bg/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.

СК Паралееви 2020. Всички права запазени

СК Паралееви 2020. Всички права запазени