Понеделник - Петък8:00 - 18:00
Офисгр.Пловдив. ТЦ Европа, ул."Княз Борис I-ви Покръстител", 11a
Намерете ни и в:

Публикуван е брой 3 на информационния бюлетин на НОИ

В края на ноември 2018 г. Националният осигурителен институт (НОИ) ще бъде домакин на престижно международно събитие – технически семинар под егидата на Международната асоциация по социално осигуряване, посветен на особено актуалната тема за обмена на данни между осигурителните институции.

Повече за проявата може да се прочете в третия брой на информационния бюлетин на НОИ за годината, който вече е достъпен на интернет страницата на институцията (www.nssi.bg) в рубриката „За потребителя”/“Информационни материали”. Международен акцент е налице и в публикацията за вече 10-годишната традиция на българо-германските консултационни дни, които тази есен се проведоха при голям интерес във Велико Търново и Русе.

Тенденциите при новоотпуснатите пенсии и при разходите за временна нетрудоспособност са предмет на експертни и статистически аргументирани анализи от специалисти на института. В друг материал база за професионален разрез на трудовия травматизъм са окончателните данни за 2016 г. Традиционното представяне на териториалните поделения на НОИ в страната продължава с преглед на дейността за първото шестмесечие на 2018 г. на структурата на института в Силистра.
И в това издание на бюлетина на НОИ продължава разработването на темата за постигане на равенството между половете в социалното осигуряване – този път въз основа на предприети мерки за преодоляване на неравенствата, изведени на семинар в Рейкявик, Исландия.
Радващият се на голям интерес информационен бюлетин на НОИ излиза четири пъти в годината, последното издание за 2018 г. ще се реализира през декември т.г.

Е. Паралеева

ОФИСАдрес
гр.Пловдив. ТЦ Европа, ул.``Княз Борис I-ви Покръстител``, 11a
МОЖЕ ДА НИ ПОТЪРСИТЕРаботно време
Понеделник - Петък 8:00 - 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
ОНЛАЙНSkype
ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИИнформация
Счетоводни услуги
Регистрации
Регистрация на ЕООД или ООД
Регистрация на ЕТ
Регистрация по избор по ЗДДС
НАМЕРЕТЕ НИ И ВСоциалните мрежи
Може да ни пишете с вашите въпроси и ще ви отговорим, когато имаме възможност
AVANTAGEHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
OUR LOCATIONSWhere to find us?
https://skp.bg/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.

СК Паралееви 2020. Всички права запазени

СК Паралееви 2020. Всички права запазени