Понеделник - Петък8:00 - 18:00
Офисгр.Пловдив. ТЦ Европа, ул."Княз Борис I-ви Покръстител", 11a
Намерете ни и в:

743 свободни работни места на трудовите борси през октомври

743 свободни работни места представиха 90 работодатели на 7 трудови борси, организирани от Агенцията по заетостта през октомври. 915 търсещи работа се срещнаха с представители на бизнеса, за да научат повече подробности за обявените свободни позиции. Агенцията по заетостта проведе октомврийските трудови борси в градовете София, Варна, Смолян, Самоков, Пловдив, Разлог и Габрово.

Четири общи трудови борси организираха през октомври бюрата по труда в Смолян, Самоков, Пловдив и Габрово. В срещите се включиха 60 работодатели, които обявиха 366 свободни работни места. Търсят се работници в сферата на услугите и производството – помощник-готвач, готвач, пиколо, камериер, рецепционист, сервитьор, касиер, продавач, гардеробиер, пекар, служител за зареждане на рафтове, машинен оператор, шивач, шлосер, арматурист, електромонтьор, работник за усукване на кабели, фрезист, печатар, монтажник на  електронни елементи, сортировач, шофьор, технически сътрудник, медицински работник, перач, шлосер, стругар, фрезист, електротехник, оператор на шприцове, бласьор, формовчик и др. Презентирани бяха и свободни длъжности в Българската армия. 533 търсещи работа присъстваха, за да се запознаят с условията на работа и изискванията на работодателите.

Две специализирани младежки трудови борси организираха през октомври бюрата по труда в София и Варна. 16 работодатели се отзоваха на поканата и обявиха на срещите 225 свободни работни места. Предложенията на бизнеса са за офис-мениджър, специалист в областта на маркетинг и реклама, търговски организатор, кредитен консултант, охранител, водопроводчик, механик за промишлено оборудване, хигиенист. Набират се и специалисти в сферата на бизнеса и IT услугите, финансите и застраховането. 262 търсещи работа се срещнаха лично с работодателите.

Една специализирана трудова борса в сферата на туризма, хотелиерството и ресторантьорството организира през октомври бюрото по труда в Разлог. 14 работодатели обявиха 152 свободни работни места. Представителите от бранша търсят рецепционист, готвач, барман, сервитьор, камериер, пиколо, масажист, аниматор, мияч на съдове и др. 120 търсещи работа проявиха интерес към предложенията в областта на туризма.

Е. Паралеева

ОФИСАдрес
гр.Пловдив. ТЦ Европа, ул.``Княз Борис I-ви Покръстител``, 11a
МОЖЕ ДА НИ ПОТЪРСИТЕРаботно време
Понеделник - Петък 8:00 - 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни
ОНЛАЙНSkype
ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИИнформация
Счетоводни услуги
Регистрации
Регистрация на ЕООД или ООД
Регистрация на ЕТ
Регистрация по избор по ЗДДС
НАМЕРЕТЕ НИ И ВСоциалните мрежи
Може да ни пишете с вашите въпроси и ще ви отговорим, когато имаме възможност
AVANTAGEHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
OUR LOCATIONSWhere to find us?
https://skp.bg/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.

СК Паралееви 2020. Всички права запазени

СК Паралееви 2020. Всички права запазени